Wierickestraat - vervangen kunstgras sportveld (2021-161)

Het kunstgrassportveld bij u in de straat is aan vervanging toe. De gemeente Leiden wil graag investeren in plekken die nu en in de toekomst goed en veel gebruikt (gaan) worden.

Werkzaamheden

Voor het vervangen van het kunstgrassportveld worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd. Het huidige kunstgrasveld en de onderbouw van plastic kratten wordt verwijderd en naar een erkende verwerker afgevoerd . Vervolgens wordt er een nieuw kunstgrasveld met ondergrond geleverd en aangebracht.

Planning

Eind juni 2021 vinden de werkzaamheden plaats. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat.  Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Marja de Mooij, tel. 14 071.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Ton den Dulk
Projectcoördinator Water en Spelen