Wegwerkzaamheden Churchilllaan (2021-289)

Eerder informeerden wij (een deel van) u over werkzaamheden aan de Churchilllaan. Deze werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang. Er wordt een 3e fase toegevoegd aan de werkzaamheden, zodat hierna de hele Churchilllaan een veilige nieuwe laag asfalt heeft. Het gaat om de kruising van de Churchilllaan met de Haagweg (tot de Churchillbrug). Hieronder leest u wat de werkzaamheden voor u als omwonende betekenen.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden voor dit deel van de weg staan gepland van dinsdag 16 november t/m vrijdag 19 november, tussen 20.00 uur en 06.00 uur. Overdag vinden er geen werkzaamheden plaats en is de weg gewoon toegankelijk voor verkeer.

Geluidsoverlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidsoverlast: denk aan het afschrapen en verwijderen van het oude asfalt en het aanbrengen van het nieuwe asfalt. De aannemer doet zijn best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Bereikbaarheid

Het 1e deel van elke avond/nacht wordt er gewerkt op het kruispunt aan de zijde van Haagweg oostkant. De doorgang van en naar de Churchillbrug en de aansluiting naar de Haagweg (oostkant) zijn dan niet bereikbaar voor autoverkeer.

Het 2e deel van de nacht zal de Haagweg (zijde Boshuizen) afgesloten zijn. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang. Het autoverkeer wordt met gele borden en verkeersregelaars omgeleid. Woningen aan de Churchilllaan en de achterliggende wijken blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Heeft u vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Leen Boer

Cluster Beheer