Weddesteeg - aansluiting riool (2021-146)

Met deze brief informeren wij u over de rioolwerkzaamheden in de Weddesteeg. In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Aanleiding

Het pand aan de Noordeinde 2 moet aangesloten worden op het rioolnetwerk van de gemeente.

Start werkzaamheden

Er wordt gestart met de werkzaamheden op dinsdag 1 juni. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 4 juni. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Parkeren

Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer

Directievoerder, Cluster Beheer