Waardeiland - werkzaamheden wandelpaden (203-053)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Krefeldlaan en de Oxfordlaan. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De wandelpaden achter de Krefeldlaan ter hoogte van huisnummer 1 tot en met 12 en de Oxfordlaan ter hoogte van huisnummer 11 tot en met 21 zijn aan onderhoud toe. We gaan deze verharding vernieuwen. Het grootste deel wordt vervangen door halfverharding. Het stukje bij de Krefeldlaan worden weer tegels.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 13 maart op de Oxfordlaan. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met woensdag 22 maart. Op de Krefeldlaan werken we van woensdag 22 maart tot en met vrijdag 31 maart. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden blijft uw woning bereikbaar. We werken alleen aan de wandelpaden achter de woningen.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?
Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Wilco van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer