Vulcanusstraat - vervanging speeltoestel (2020-182)

Op 7 februari stuurden wij u een brief over de vervanging van de schommel op de speelplek bij u in de buurt. Het gaat om de brief met kenmerk 2020-046, die terug te lezen is op www.leiden.nl/bewonersbrieven. U kon samen met uw kind(eren) uw voorkeur uitspreken voor een van de vier speeltoestellen.

Resultaat inspraak

Uit de reacties is gebleken dat de voorkeur uitgaat naar toestel A, zie de afbeelding hieronder.

De firma Van Ee B.V. zal dit toestel plaatsen. De uitvoering is vertraagd omdat de fabriek zes weken heeft stilgelegen door het coronavirus.

Planning

De werkzaamheden worden op donderdag 2 juli 2020 uitgevoerd. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden of problemen met betrekking tot de levering, in verband met het virus, kunnen de werkzaamheden uitlopen of worden uitgesteld.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden, dan kunt u contact opnemen met Rob van der Steen, via telefoonnummer 14 071.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Annabel van de Sande

Cluster Beheer

Deze afbeelding laat een grote ronde 'net-schommel' zien.
De meeste mensen die hun mening hebben gegeven over de speeltoestellen kozen voor deze schommel.