Voorschoterweg-Lammenschansplein - vervangen bewegwijzering (2020-154)

In Leiden worden de bewegwijzeringsborden voor auto- en fietsverkeer vernieuwd. De komende tijd wordt er ook bij u in de buurt gewerkt aan de vervanging van de bewegwijzering. Het gaat om vervanging van borden en/of palen. In deze brief vindt u meer informatie.

Werkzaamheden in de nacht

Om het autoverkeer zo min mogelijk te hinderen voert aannemer Van Rens mobiliteit de werkzaamheden tussen 20.00 uur ’s avonds en 5.00 uur ’s nachts uit. Er is soms ook graafwerk met machines nodig, dit kan voor enige geluidsoverlast zorgen.

Waar en wanneer

In de volgende nachten wordt er in uw ogeving gewerkt:

Lammenschansplein

• in de nachten van maandag 20 op dinsdag 21 april en van dinsdag 21 op woensdag 22 april

Voorschoterweg

• ter hoogte van de Rooseveltstraat: in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 april
  • ter hoogte van de Apollolaan: in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 april
  • ter hoogte van de Jacob van Campenlaan: in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 april

Het precieze tijdstip is niet bekend. De werkzaamheden duren maximaal vier uur per locatie.

Planning kan wijzigen

Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering vertraging oplopen of in delen worden uitgevoerd. De werkzaamheden worden dan in de meeste gevallen binnen twee weken afgerond. We sturen u daarover geen nieuwe brief.
Mochten we op een later moment nog een keer bij u in de buurt moeten werken, kunt u opnieuw een brief van ons verwachten.

Bereikbaarheid

Auto- en fietsverkeer wordt langs de werkzaamheden geleid, waar nodig met behulp van verkeersregelaars. Hulpdiensten zijn op de hoogte en krijgen snelle doorgang.

Vragen of opmerkingen?

Aannemer Van Rens voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Leiden. Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de toezichthouder van de aannemer: Thijs Dullemond, 06 46 10 13 68.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 – keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Désirée Spies
Projectmanager