Vondellaan - onderhoud asfalt (2020-062)

In de avond en nacht van donderdag 13 februari op vrijdag 14 februari voert de gemeente Leiden op verschillende plekken in de stad werkzaamheden uit aan het asfalt. Ontstane schades en gaten in het asfalt worden tijdens deze ronde gerepareerd. Met deze brief informeer ik u over de werkzaamheden.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden in de stad starten op donderdag 13 februari 19.00 uur en duren tot vrijdagochtend 14 februari 06.00 uur. De werkzaamheden nemen per locatie enkele uren in beslag. Omdat op meerdere locaties in de stad wordt gewerkt, is niet precies aan te geven hoe laat bij u in de buurt wordt gewerkt. Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer