Vlietweg - inloopavond Oostvlietpolder (2020-033)

Er gebeurt veel in de buurt van de Vlietweg. Naar aanleiding van verschillende ontwikkelingen hebben verschillende omwonenden van de Vlietweg contact opgenomen met de gemeente Leiden met vragen, suggesties en opmerkingen. Graag nodigen wij u, als omwonende van de Vlietweg, uit voor een buurtbijeenkomst waar u zich kunt laten informeren over verschillende onderwerpen die in uw omgeving spelen en waar u uw vragen kunt stellen. De gemeente Leiden vindt het fijn als inwoners meedenken over het verbeteren van de stad. Samen maken we immers de stad.

Buurtbijeenkomst

Tijdens de buurtbijeenkomst kunt u bij verschillende tafels met onderwerpen die bij u in de buurt spelen, in gesprek gaan met inhoudelijk betrokkenen van de gemeente. Ook andere betrokkenen zoals van bijvoorbeeld de provincie Zuid-Holland of van het Zuid-Hollands Landschap zijn aanwezig. Denk aan onderwerpen zoals het Beheerplan Oostvlietpolder, Handhaving en Veiligheid, de RijnlandRoute, informatie over bestemmingsplannen of informatie voor als u zelf iets wilt ondernemen voor uw buurt. De nieuw opgerichte buurtraad is daarnaast aanwezig om met u van gedachten te wisselen.

Ook wethouder Ashley North (Duurzaamheid, Mobiliteit & Beheer Openbare Ruimte) is aanwezig om met u in gesprek te gaan.

• Datum: woensdag 12 februari
  • Tijdstip: 19.00 - 21.00 uur
  • Locatie: kantine Tuinvereniging Roomburg, Vlietweg 68A in Leiden

Er is geen vast programma. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Francine Splinter
Wijkregisseur Leiden Zuidwest en Oostvlietpolder