Vivaldistraat - opknappen speelplek (2020-208)

De gemeente Leiden wil de speelplek aan de Vivaldistraat opknappen.

Inspraak

We hebben een plan gemaakt voor deze speelplek. Wij willen u en uw kinderen vragen om dit plan te bekijken en uw mening aan ons door te geven.

Reageren, vervolg

U kunt uw mening tot en met 7 juni doorgeven via het contactformulier.

De reacties worden verzameld waarna een definitief plan wordt opgesteld door BOERplay B.V. De bedoeling is de werkzaamheden dit jaar uit te voeren.

Corellistraat

Het definitieve ontwerp voor het speelplekje aan de Corellistraat wordt tegelijkertijd met het definitieve ontwerp voor dit speelplekje gemaakt en gedeeld. Uitvoering zal ook gelijktijdig plaats vinden. Beide speelplekken worden gerenoveerd door het bedrijf BOERplay B.V.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Annabel van de Sande
Projectcoördinator Groen en Spelen