Vijf Meilaan, Churchilllaan - nachtelijke werkzaamheden bewegwijzering (2019-292)

In Leiden worden de bewegwijzeringsborden voor auto- en fietsverkeer vernieuwd. Komende week wordt er ook bij u in de buurt gewerkt aan de vervanging van de bewegwijzering. Het gaat om vervanging van borden en/of palen. In deze brief vindt u meer informatie.

Werkzaamheden in de nacht

Om het autoverkeer zo min mogelijk te hinderen gebeuren de werkzaamheden ’s nachts. Hiervoor is soms ook graafwerk met machines nodig, die voor enige geluidsoverlast kunnen zorgen.

Waar en wanneer

De werkzaamheden op het kruispunt Vijf Meilaan / Churchilllaan is gepland op donderdag 24/vrijdag 25 oktober, tussen 20.00 en 5.00 uur. Omdat de aannemer die nacht op meerdere locaties werkt, is het precieze tijdstip nog niet bekend. De werkzaamheden duren maximaal vier uur per locatie. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Geen omleiding nodig

Auto- en fietsverkeer wordt langs de werkzaamheden geleid, waar nodig met behulp van  verkeersregelaars. Hulpdiensten zijn op de hoogte en krijgen snelle doorgang.

Vragen of opmerkingen?

Aannemer Van Rens mobiliteit voert in opdracht van de gemeente de werkzaamheden uit. Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de toezichthouder van de aannemer: Thijs Dullemond, (06) 46 10 13 68.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Désirée Spies

Projectmanager