Vierlinghlaan - opheffen laadkisten (2021-089)

In 2015 is de gemeente begonnen met het plaatsen van ondergrondse afvalcontainers in uw buurt voor uw huishoudelijk restafval. U heeft inmiddels een pasje ontvangen voor toegang tot de ondergrondse restafval containers ter vervanging van de inzameling via de laadkisten.

Ondergrondse restafvalcontainer

In uw wijk zijn de laatste ondergrondse restafvalcontainers geplaatst en geactiveerd. U kunt voortaan uw huishoudelijk restafval kwijt in de ondergrondse container op de Vierlinghlaan ter hoogte van nummer 188.

Laadkisten worden verwijderd

Door het plaatsen van de ondergrondse containers komen de laadkisten te vervallen.

Op vrijdag 9 april a.s. worden de laadkisten nog eenmaal geleegd. Daarna worden ze verwijderd.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Arif Erkoca
Gemeente Leiden