Ververstraat - wijziging locatie ondergrondse container (2020-400)

Deze brief ontvangt u vanwege een wijziging van de locatie van uw ondergrondse afvalcontainer.

Afvalcontainer wordt opgeheven

De ondergrondse afvalcontainer op de Ververstraat ter hoogte van huisnummer 20 wordt per donderdag 12 november opgeheven, omdat deze locatie niet veilig bereikbaar is voor de afvalwagen. Woensdag 11 november is de laatste dag dat u deze locatie kan gebruiken.

Nieuwe locaties

U kunt vanaf nu gebruik maken van de ondergrondse afvalcontainers op de volgende locaties:

• Haven naast huisnummer 23;
  • Haven ter hoogte van huisnummer 10;
  • West Havenstraat ter hoogte van huisnummer 9.

De locaties zijn op loopafstand. Op het kaartje hieronder zijn de locaties aangeven.

Containerpas

Uw containerpas blijft hetzelfde. De gemeente zorgt ervoor dat uw pas wordt omgezet naar de nieuwe locaties. U hoeft dus niks te doen.

Vragen of geen toegang?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Of problemen met de toegang tot de ondergrondse afvalcontainers? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Arif Erkoca
Cluster Beheer