Vergiliusstraat - onderhoud bestrating (2020-228)

Met deze brief informeren wij u over de onderhoudswerkzaamheden in de Vergiliusstraat. In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Werkzaamheden

De rijweg is aan groot onderhoud toe en wordt opnieuw bestraat. Deze herbestrating doen we zoveel mogelijk door het hergebruiken van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal wordt vervangen door nieuw materiaal.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 8 juni. Naar verwachting duren deze tot en met vrijdag 19 juni. Ten gevolge van onvoorziene (weers)omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of dat u moet omrijden. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek voor kinderen zijn. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer