Verdamstraat - uitvoering toevoegen speeltoestellen (2021-243)

Vlak voor de zomervakantie verstuurden wij een bewonersbrief (gericht aan de kinderen) met het nieuwe ontwerp voor een deel van het speelveld. Binnenkort worden de door de kinderen uitgekozen speelelementen die in dit ontwerp staan geplaatst (zie ook de achterzijde van deze brief met het nieuwe ontwerp).

Firma van Ginkel West-Nederland B.V. levert en plaatst  de speelelementen op woensdag 29 september, met uitzondering van de wilgentenenhutten. Deze hutten worden in de week van 15 november geplaatst. De takken van de hutten moeten namelijk goed kunnen wortelen in de grond, en het einde van de herfst is dan een beter moment om te plaatsen.

Er kan tijdens de werkzaamheden gewoon geparkeerd worden en we verwachten weinig tot geen overlast van de werkzaamheden.

Kinderen uit de buurt: veel plezier met de speelaanleidingen en we hopen op een zonnige, droge herfst waarin jullie veel kunnen genieten van het nieuwe speelveld!

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Robert van Baarsen
Projectmanager gemeente Leiden