Verbouwing Stadhuis - informatiebijeenkomst (2020-065)

Eerder informeerden wij u via een bewonersbrief over de start van de verbouwing van het stadhuis. Tijdens een aankomende informatiebijeenkomst informeren wij u persoonlijk over de verbouwing en wat u hiervan merkt.

Informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst vindt plaats op:

• Datum: dinsdag 3 maart
  • Tijdstip: 19.00 - 21.00 uur
  • Locatie: ontvangt u na aanmelding

Aanmelden

Meld u aan via het e-mailadres l.van.kooperen@leiden.nl. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 21 februari. Omdat de locatie van de bijeenkomst afhangt van het aantal aanmeldingen ontvangt u de locatie samen met de bevestiging van uw aanmelding.

Het globale programma is als volgt:

• Ontvangst en welkom door gemeente Leiden
  • Toelichting ontwerp door architectenbureau Office Winhov
  • Toelichting bouwwerkzaamheden, planning en impact omgeving door aannemersbedrijf Du Prie bouw & ontwikkeling
  • Communicatie en informatie door gemeente Leiden
  • Afsluiting

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Voor praktische vragen over de bouwwerkzaamheden kunt u contact opnemen met aannemer Du Prie via 071 - 522 29 19.

Jan Hendrik Vos
Projectmanager Verbouwing stadhuis