Veerplein - informatieve bijeenkomst (2020-428)

Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst over het project ‘Veerplein’. Het Veerplein is het gebied tussen het Jan Goedeljeehof, de Veerstraat en de Plantage en is onderdeel van het Singelpark. Tijdens de vorige participatiebijeenkomst op 7 september hebben we ideeën bij u opgehaald. Deze zijn uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp. Graag presenteren wij dit ontwerp aan u.

Digitale informatiebijeenkomst

In verband met de huidige coronamaatregelen nodigen wij u van harte uit voor een digitale informatiebijeenkomst op dinsdagavond 8 december. Tijdens deze avond leggen wij graag de huidige ideeën voor het ontwerp aan u voor, is er ruimte om input te leveren en uw vragen te stellen.

Het programma is als volgt:

  • 19.20 uur:  Aanmelden via Microsoft Teams.
  • 19.30 uur:  Welkomstwoord en doel en opzet van deze digitale avond.
  • 19.40 uur:  Presentatie van het ontwerp met de mogelijkheid om via de chatfunctie reacties te plaatsen/vragen te stellen.
  • 20.10 uur:  Na de presentatie worden de ontvangen vragen per onderwerp besproken.
  • 21.00 uur:  Einde digitale informatiebijeenkomst. Vragen die nog niet zijn beantwoord, worden met beantwoording toegevoegd aan het verslag van de bijeenkomst.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar m.nauta@leiden.nl. Meld u aan t/m zondag 6 december, dan sturen wij u een link voor de Teams-vergadering.

Presentatie en verslag

Ben u verhinderd op 8 december? Of wilt u het voorlopig ontwerp thuis nog eens nakijken, dan kunt u een email sturen naar m.nauta@leiden.nl. U krijgt dan de presentatie via de email toegestuurd. Mocht u opmerkingen of vragen hebben kunt u dit aangeven. Wij zullen dan telefonisch of via de mail contact met u opnemen.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de plannen voor het Veerplein? Dan kunt u een email sturen naar m.nauta@leiden.nl. Als er dan ontwikkelingen zijn ontvangt u daarover bericht.

Meer informatie?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Meer informatie over het Singelpark vindt u op www.leiden.nl/singelpark.

Met vriendelijke groet,

Sylvia van Oevelen
Projectmanager Veerplein