Veenbes - uitvoering opknappen speelplek (2020-253)

Op 25 maart 2020 stuurden wij u een brief over het opknappen van de speelplek bij u in de buurt. Het is brief met kenmerk 2020-140, terug te lezen op www.leiden.nl/bewonersbrieven.
Met deze brief informeren wij u over de uitvoering van de werkzaamheden.

Omschrijving werkzaamheden

De volgende elementen worden verwijderd: het oude speeltoestel, de veerwip en het volleybalnet.
De tafeltennistafel wordt verplaatst naar het midden en er wordt een hinkelbaan toegevoegd zodat fietsen op die plek minder aantrekkelijk wordt.
Het asfalt wordt hersteld, de basket wordt opgeknapt en er wordt belijning op aangebracht.
In het gras wordt een klimtoestel geplaatst en een wobbleboard. Hieronder komen geen valondergronden. Dit is niet noodzakelijk voor een veilig gebruik van de toestellen.

Uitvoering

De werkzaamheden vinden plaats op donderdag 25 juni 2020. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen.
Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Rob van der Steen via tel. 14 071 - keuze 3.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Annabel van de Sande