Van Swietenstraat - aansluiting riool (2020-252)

Met deze brief informeren wij u over de rioolwerkzaamheden in de Van Swietenstraat en de Mariënpoelstraat. In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Werkzaamheden

Zoals u misschien weet zijn de werkzaamheden bij het nieuwe gebouw van het VMBO Boerhaavelaan bijna afderond. De school moet aangesloten worden op het rioolnet van Leiden. Om de veiligheid van iedereen te kunnen waarborgen, is het nodig de weg gedurende de werkzaamheden af te sluiten. Uw woning/pand blijft bereikbaar.

Start werkzaamheden

Er wordt gestart met de werkzaamheden op maandag 22 juni. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met maandag 29 juni. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Parkeren

Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer