Van Randwijkstraat - Aanbieden huishoudelijk afval

Met uw hulp laten we het ophalen van vuilnis in uw wijk zo prettig mogelijk verlopen. Wilt u daarom rekening houden met de onderstaande aandachtspunten?

Aanbieden containers

• De containers voor het restafval worden op maandag en donderdag geleegd.
  • De containers moeten op de ophaaldag om 7.00 uur in de ochtend buiten staan..
  • Voor het inzamelen van huisvuil staan zes containers voor restafval in de gezamenlijke ruimte voor containers van het appartementencomplex. De containers hebben elk een inhoud van 1100 liter.
  • Inmiddels hebben wij een extra container geplaatst met een inhoud van 1100 liter.

Plastic, glas, papier en textiel

U kunt uw papier, glas en kleding kwijt bij de containers op het Bevrijdingsplein ter hoogte van huisnummer 50b en op de  Montgomerystraat ter hoogte van huisnummer 10.

Aanbieden grofvuil

• Een afspraak voor het gratis ophalen van grofvuil regelt u op www.leiden.nl/afval met uw DigiD of u belt met de gemeente Leiden op tel. 14 071 (van 8.30 tot 17.00 uur, keuze 3).
  • U kunt uw grofvuil ook zelf wegbrengen naar de Milieustraat, J.C. de Rijpstraat 11.
  • Bel voor het laten ophalen van bruikbare goederen of elektrische apparaten met Kringloopbedrijf Het Warenhuis op tel. (071) 5240060.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

De heer A. Erkoca
Cluster beheer