Van der Lubbehof - start uitvoering speelplek (2022-130)

De gemeente wil eindelijk starten met het opknappen van een speelplek aan de Van der Lubbehof. Een jaar geleden hebben wij hierover samen met u plannen opgesteld, die wij nu in uitvoering willen brengen.

Werkzaamheden

Deze speelplek wordt ingericht met eigentijdse toestellen op basis van de input die bij bewoners zijn binnengekomen tijdens de bewonersbijeenkomst eind maart 2020. Bijgevoegd zie je het definitieve plan dat daarmee is opgesteld.

Planning

De bouwwerkzaamheden hebben door corona helaas wat vertraging opgelopen, maar op 22 augustus 2022 vinden de werkzaamheden nu plaats. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. Wij vragen hier uw begrip voor.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Marja de Mooij, tel. (071) 516 7613 of via m.de.mooij@leiden.nl.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Ton den Dulk

Projectcoördinator Spelen