Valkenburgseweg - onderhoud asfalt (2020-340)

In de avond en nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 september voert de gemeente Leiden, op verschillende plekken in de stad, onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Schades worden gerepareerd en gaten in het asfalt worden opgevuld. Met deze brief informeer ik u over de werkzaamheden.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden in de stad starten op dinsdag 22 september om 19.00 uur en duren tot woensdagochtend 23 september 06.00 uur. De werkzaamheden nemen per locatie enkele uren in beslag. Omdat er op meer plekken in de stad asfaltwerkzaamheden worden uitgevoerd, is niet precies aan te geven hoe laat bij u in de buurt wordt gewerkt. Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Heeft u  vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer