Utrechtse Veer - herbestrating (2022-193)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op de Utrechtse Veer. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Delen van het voetpad, rijbaan en parkeervakken zijn aan onderhoud toe en worden opnieuw bestraat. Deze herbestrating doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 10 oktober. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 18 november. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en parkeren

De Utrechtse Veer wordt in fases volledig afgesloten voor verkeer. Ook worden er parkeerverboden geplaatst. Na het verwijderen van de bestrating leggen we tijdelijke loopschotten neer zodat de woning/pand voor voetgangers bereikbaar blijft.

In de bijlage een overzicht van waar en wanneer er op de Utrechtse Veer wordt gewerkt en wanneer deze is afgesloten voor verkeer.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer