Utrechtse Jaagpad - informatie over afval (2023-279)

Welkom in uw nieuwe woning! Graag vertellen we u met deze brief meer over het inzamelen van het huisvuil in uw appartementencomplex.

Aanbieden huisvuil

Voor het inzamelen van het huisvuil staan op uw eigen terrein twee rolcontainers voor restafval voor het appartementencomplex. Deze containers worden op dinsdag en vrijdag geleegd.

Uw schoonmaakdienst dient de rolcontainer(s) aan te bieden op de Hoge Rijndijk. Vergeet niet deze op de rem te zetten voor vergrendeling van het rijden.

Glas, Papier en Textiel

De dichtstbijzijnde glas-, textiel- en papiercontainers staan in de Lekstraat ter hoogte van huisnummer 80.

Grofvuil

Voor het aanbieden van grofvuil kunt u een afspraak maken door te bellen naar 14 071 keuze 3. Of door met uw DigiD in te loggen op leiden.nl/grofvuil. U kunt uw grofvuil ook zelf wegbrengen naar de Milieustraat. Hiervoor kunt u een afspraak maken via leiden.nl/milieustraat.

Voor het gratis ophalen van bruikbare goederen of elektrische apparaten kunt u Kringloopbedrijf Het Warenhuis bellen. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 071 - 524 00 60.

Informatie

Heeft u vragen na het lezen van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

A. Erkoca
Afdeling Inzameling & Reiniging