Utrechtse Jaagpad 121 - nieuwe rioolaansluitingen (2023-230)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op het Utrechtse Jaagpad. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

Voor de nieuwbouw aan het Utrechtse Jaagpad gaan we 2 nieuwe rioolaansluitingen maken ter hoogte van huisnummer 121.

Wanneer gaan we dit doen

De werkzaamheden worden uitgevoerd op donderdag 28 september. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 29 September. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het Utrechtse Jaagpad ter hoogte van huisnummer 121 tussen 9.00 uur en 15.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers worden door verkeersregelaars langs het werk geleid. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Parkeren

Omdat een deel van de weg wordt afgesloten vragen we uw auto op een andere plek te parkeren. Hiervoor worden parkeerverboden geplaatst ter hoogte van huisnummer 121.  

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl.

Met vriendelijke groet,

Erik Hogewoning
Projectcoördinator Cluster Beheer