Uitstel werkzaamheden speelplekken Uiterstegracht en Van der Lubbehof (2022-134)

Eind februari 2022 stuurden wij jullie een brief over de startwerkzaamheden van het opknappen van de speelplekken aan de Uiterstegracht. Helaas is er vertraging ontstaan. In deze brief informeren wij u over de aangepaste planning.

Uitstel werkzaamheden per speelplek

Helaas is gebleken dat de aannemer niet al het benodigde materiaal op tijd binnen heeft gekregen, waardoor een deel van de werkzaamheden later uitgevoerd moeten worden. Het gaat om de volgende werkzaamheden:

• Speelplek Uiterstegracht ter hoogte van nummer 45

De speeltoestellen op deze plek zijn geplaatst, maar de groene inrichting van de speelplek is nog niet klaar. Tijdelijk wordt daarom hier even gras ingezaaid, waarbij de echte beplanting in het najaar zal worden aangebracht.

• Speelplek Uiterstegracht ter hoogte van nummer 101

Ook bij deze speelplek moet een groene inrichting worden aangebracht. In overleg met de aannemer is daarom besloten de werkzaamheden uit te stellen, zodat alles in een keer kan worden aangebracht. De verwachting is dat dit ergens tussen september en oktober zal zijn. We informeren u als de startdatum bekend is.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Ton den Dulk
Gemeente Leiden