Uitstel werkzaamheden Heidezegge (2022-261)

We hebben eerder een brief gestuurd over de werkzaamheden die plaatsvinden in de Heidezegge. Helaas kunnen wij de werkzaamheden niet op deze datum uitvoeren en moeten van de planning afwijken. Excuus hiervoor. In deze brief een nieuwe datum.

Wat gaan we doen?

Een deel van de rijbaan van de Heidezegge tussen de Edelkarper en de Zandzegge is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Dit doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 30 januari 2023. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 10 februari 2023. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden (tussen 7:00 uur -16:00 uur) kan er hinder zijn maar uw woning blijft bereikbaar. Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer