Uitnodiging Projectenmarkt Leiden Zuidwest

In Leiden Zuidwest staat de komende tijd veel te gebeuren. Daarom organiseert de gemeente Leiden op dinsdag 30 oktober en woensdag 7 november een projectenmarkt in uw wijk. Tijdens deze middag en avond kunt u bij diverse kraampjes informatie krijgen over allerlei projecten bij u in de buurt. Dit kan gaan om projecten die al langer lopen, maar ook over ontwikkelingen die nog moeten starten. Verder is er informatie over het toekomstplan voor Zuidwest waar wij samen met de stad aan werken. Onderdeel van de projectenmarkt is ook het speeddate-uur, u kunt dan o.a. met wethouder Fleur Spijker (Duurzame Verstedelijking) in gesprek gaan over de toekomst van de wijk.

Twee momenten

Omdat Leiden Zuidwest een grote wijk is, organiseren we de projectenmarkt op twee momenten:

  • Op de projectenmarkt op 30 oktober vindt u informatie over projecten die in het noordelijke deel van de wijk spelen (boven de Vijf Meilaan, zie ook de kaart op de volgende pagina).
  • Op de projectenmarkt op 7 november vindt u informatie over projecten die in het zuidelijke deel van de wijk spelen (onder de Vijf Meilaan, zie ook de kaart op de volgende pagina).
  • Projecten die in de hele wijk spelen, zijn op beide avonden aanwezig.

U bent op beide momenten van harte welkom.

Tijden en locaties (zie ook dit kaartje (pdf, 324 kb))

Projectenmarkt Zuidwest – noordelijke helft

Datum:               dinsdag 30 oktober 2018

Tijd:                   16:30-19:30 uur (vrije inloop)

Locatie:              Topaz Zuydtwijck, Aaltje Noorderwierlaan 50

Speeddate:         17:00-18:00 uur

Projectenmarkt Zuidwest – zuidelijke helft

Datum:               woensdag 7 november 2018

Tijd:                   16:30-19:30 uur (vrije inloop)

Locatie:              Vlietland College, Apollolaan 262

Speeddate:         17:30-18:30 uur

Zuidwest op zijn best!

Leiden Zuidwest bereidt zich voor op de toekomst. We moeten nu aan de slag om ook in 2040 prettig in de wijk te kunnen wonen, werken, winkelen en recreëren. Daarom gebeurt er de komende tijd veel in Zuidwest: het riool wordt vervangen, er komen extra woningen en nieuwe sportlocaties, scholen worden verplaatst en de openbare ruimte wordt anders ingericht. Bovendien is dit straks de allereerste wijk in Leiden zonder aardgas.

eer weten? Kijk op www.leiden.nl/zuidwest.

Praat, denk en doe mee!

Bewoners, bedrijven, instellingen en organisaties worden nauw betrokken bij de ontwikkelingen in Leiden Zuidwest. Zo organiseren we bijvoorbeeld Huiskamergesprekken. Vindt u het leuk om mee te praten, mee te denken of mee te doen? Kijk dan op www.leiden.nl/zuidwest.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Ik hoop u op één van de dagen te zien,

Met vriendelijke groet,

A. van Leeuwen

Projectleider Leiden Zuidwest op z’n best

Programma Leiden 2040