Uitnodiging informatieavond openbare ruimte Sportpark de Vliet (2022-131)

Zoals u als omwonende van Sportpark De Vliet kunt zien, is de nieuwbouw van binnenbad en ijshal De Vliet in volle gang. Ondertussen werken we ook het ontwerp van de openbare ruimte uit. Het is de bedoeling dat de parkeerplaatsen voor auto en fiets worden heringericht en dat er meer groen en water wordt gerealiseerd in de openbare ruimte.

Graag vertellen wij u meer over het voorlopig ontwerp dat we hebben opgesteld voor de openbare ruimte van het Sportpark De Vliet. Tegelijkertijd kunt u natuurlijk ook vragen stellen over de laatste stand van de nieuwbouw. Daarom nodigen wij u uit voor een informatiemarkt over het voorlopig ontwerp van het sportpark De Vliet. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

  • Datum: 23 juni 2022
  • Tijd: 17:00 – 19:00 uur (vrije inloop)
  • Locatie: Kantine Buitenbad De Vliet

Meer informatie

Voor meer informatie over het binnenbad en ijshal De Vliet kunt u kijken op: leiden.nl/combibad. Op buitengewoonbinnensporten.nl kunt u zelf de bouw volgen middels een livestream.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de projectmanager Robert Klein, tel 06-28677232 of met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Wij hopen u op 23 juni te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Robert Klein

Projectmanager binnenbad en ijshal De Vliet