Uiterstegracht - Van der Lubbehof - ontwerp speelplekken (2019-342)

Op dit moment zijn er rond de Uiterstegracht en het Van der Lubbehof te weinig mogelijkheden voor kinderen om buiten te spelen. Daarnaast zijn de speelplekken sterk versteend.

De gemeente wil  hier graag samen met de buurt verandering in brengen.

Eerder dit jaar hebben  we schetsontwerpen gepresenteerd voor de speelplekken aan de Uiterstegracht en het Van der Lubbehof. Bewoners, jong en oud, hebben adviezen en ideeën mee kunnen geven over het spelen in de buurt.

Denk en doe mee

Aan de hand van alle inbreng is voor de speelplekken aan de Uiterstegracht en het Van der Lubbehof een voorlopig ontwerp gemaakt.

De ontwerpen kunt u bekijken in de Nieuwe Pancrat, Middelstegracht 85 in Leiden van maandag 25 november tot en met vrijdag 6 december.

U kunt terecht in de Nieuwe Pancrat op maandag, dinsdag woensdag en vrijdag van 9:00-13:00 uur  en op donderdag van 9:00-15:00 uur.

Vragen, meer informatie

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de ontwerpen, dan kunt u een mail sturen naar Saskia van Hoore, via s.van.hoore@leiden.nl.

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Saskia van Hoore

beleidsmedewerker Spelen