Truus Smuldersstraat - werkzaamheden parkeerplekken (2023-104)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Truus Smuldersstraat. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

De parkeervakken in de Truus Smuldersstraat tegenover huisnummer 31 tot en met 41 zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 22 mei. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 26 mei. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden zijn de parkeervakken tijdens de werkzaamheden afgesloten. Deze kunnen niet worden gebruikt. Hiervoor gaan we parkeerverboden plaatsen.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer