Tomatenstraat - asfalteringswerkzaamheden

Binnenkort start het onderhoud van de Tomatenstraat. In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Tomatenstraat moet opnieuw geasfalteerd worden

In de Tomatenstraat is de rijweg aan onderhoud toe. Na inspectie is gebleken dat het asfalt van de Tomatenstraat is versleten en dat de bovenste laag asfalt moet worden vervangen.

Uitvoering

De werkzaamheden starten op maandag 26 augustus 2019 en duren naar verwachting tot en met donderdag 29 augustus 2019. De planning kan afwijken van de uitvoering door het weer of andere onvoorziene omstandigheden.

Openbaar vervoer

Vanwege de werkzaamheden komen de bushaltes aan de Tomatenstraat tijdelijk te vervallen.

Arriva verwijst u in deze periode naar haltes in de buurt.

Bereikbaarheid

Uw woning blijft bereikbaar. Aan de voetpaden wordt niet gewerkt. De Tomatenstraat is tijdens de werkzaamheden afgesloten, waardoor u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. De omleiding wordt met borden aangegeven. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek voor kinderen zijn. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

L. Boer
Directievoerder Cluster Beheer