Tiorstraat - Herstraten Timorstraat (2022-115)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die er binnenkort zijn in de Timorstraat. Hieronder leest u welke werkzaamheden en wat dit voor u betekent.

Werkzaamheden

Een paar maanden geleden is de riolering in de Timostraat gerepareerd. Er moest eerst tijdelijke bestrating aangebracht worden. Nu is het tijd om definitieve bestrating aan te brengen.

Start herbestraten

Er wordt gestart met herbestraten op  maandag 30 mei. Om de bereikbaarheid te garanderen, wordt het werk is 4 fases uitgevoerd.

Fase 1: Kruising Timorstraat – Balistraat, ca. 4 dagen

Fase 2: de helft van de kruising Timorstraat – Ceramstaat, ca. 1 dag

Fase 3: de andere helft van de kruising Timorstraat – Ceramstaat, ca. 1 dag

Fase 4: kruising Timorstraat – Sumatrastraat, ca. 3 dagen.

Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 10 juni.

Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

De kruisingen worden tijdens de werkzaamheden gedeeltelijk of geheel afgesloten. Tijdens de werkzaamheden worden de tijdelijke verkeersborden aangebracht. Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Hebt u vragen?

Hebt u vragen over deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Hebt u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, neem dan contact met de toezichthouder die altijd op het werk aanwezig is.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry

Projectcoördinator Cluster Beheer