Tevreewijk - bijeenkomst spelen in wijk

Op dit moment zijn er in Tevreewijk te weinig mogelijkheden voor kinderen om buiten te spelen. De gemeente en buurtbewoners willen hier graag verandering in brengen.

Bijeenkomst

Graag nodigen wij u, kinderen en volwassenen, uit voor een bijeenkomst over buiten spelen in Tevreewijk op donderdag 4 april van 17.30 tot 19.00 uur in de Leidse Lente, Haagweg 4 in Leiden. Voor de volwassen is er koffie en thee, voor de kinderen staat de limonade klaar.

Ontwerp

Het afgelopen jaar hebben gesprekken plaatsgevonden met bewoners uit Tevreewijk en directe omgeving over buiten spelen in de buurt. Tijdens deze gesprekken zijn ideeën en wensen voor speelmogelijkheden geïnventariseerd en deze zijn verwerkt in een schetsontwerp.

Denk en doe mee

Tijdens de bijeenkomst zal het schetsontwerp worden gepresenteerd en kan iedereen, groot of klein, adviezen en ideeën meegeven of vragen stellen aan Inge van den Berg (ontwerper), Danny Boers (beheerder spelen, water en straatmeubilair), Saskia van Hoore (beleidsmedewerker spelen) en Mathilde Wijn (wijkregisseur).

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Saskia van Hoore
Beleidsmedewerker spelen