Telderskade - live uitzending (2020-429)

Het gebied rond de Telderskade wordt de komende jaren verder ontwikkeld tot een levendige plek, met betaalbare woningen, maatschappelijke functies en veel aandacht voor groen, spelen en klimaat. In de afgelopen periode hebben bewoners en organisaties op verschillende manieren meegedacht over de gebiedsontwikkeling. Deze informatie is gebruikt voor het opstellen van een toekomstplan: de gebiedsvisie Telderskade.

Live uitzending

Op woensdag 9 december om 20.00 uur organiseert de gemeente een live uitzending om de plannen voor het gebied aan u te presenteren. U bent van harte uitgenodigd om deze uitzending online bij te wonen. Wij zijn benieuwd naar uw reactie op de plannen en geven u graag de gelegenheid om uw vragen te stellen. De live uitzending is via Zoom. Via de chatfunctie is het mogelijk vragen te stellen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan: telderskade@leiden.nl. Vermeld daarbij duidelijk uw naam, adres en mailgegevens, zodat wij u een link naar de uitzending kunnen sturen. Aanmelden is mogelijk t/m dinsdag 8 december.

Meer informatie

Meer informatie over de gebiedsontwikkeling Telderskade vindt u op de website van de gemeente: www.leiden.nl/telderskade.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ook mailen naar telderskade@leiden.nl. Op het digitale participatieplatform doemee.leiden.nl (zonder www ervoor) ziet u op welke manier bewoners en organisaties hebben meegepraat over de gebiedsvisie Telderskade.

Maarten van Oosterom
Projectmanager gebiedsontwikkeling Telderskade

Zuidwest op zijn best

We werken aan een wijk waarin mensen graag wonen, werken, winkelen en recreëren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Meer weten over alle projecten en initiatieven in Leiden Zuidwest? Kijk op: www.leiden.nl/zuidwest.