Telderskade - infoavond 4 juli nieuwbouw Leonardo College

Graag nodigen we u uit voor de informatieavond over de nieuwbouw van het Leonardo College op 4 juli in het Huis van de Buurt Vogelvlucht aan de Boshuizerlaan 5 van 18.30 tot 20.00 uur. Tijdens de informatieavond kunt u op elk gewenst moment binnenlopen, aanmelden vooraf is niet nodig.

Achtergrond

Het ontwerpbestemmingsplan voor het Leonardo College is op 3 juni jl. door het college vastgesteld en ligt tot en met 26 juli ter inzage. In het plan is aangegeven dat het Leonardo college gevestigd zal worden aan de Telderskade, tegenover het nieuw te bouwen indoor sportcentrum. De keuze voor deze locatie en de verhuizing van het Leonardo naar een nieuwbouwpand is enerzijds ingegeven door de ambitie deze LOOT-school (Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport) dicht bij de nieuwe sporthal aan de Telderskade te huisvesten en anderzijds is het huidige schoolgebouw aan de Telderskade veel te klein voor het Leonardo College, waardoor sloop en nieuwbouw nodig is. Tijdens de inloop-informatieavond kunt u vragen stellen over het bestemmingsplan en ontwerp van de school bekijken.

Wanneer

4 juli van 18.30 tot 20.00 uur

Waar

Huis van de Buurt Vogelvlucht
Boshuizerlaan 5
2321 SG te Leiden

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Graag tot 4 juli!

Met vriendelijke groet,

Freddy van Rosmalen
Projectmanager Leonardo College