Telderskade-Boshuizerlaan - werkzaamheden kruispunt (2020-069)

U ontvangt een brief omdat de gemeente start met werkzaamheden om het groenvak ter hoogte van Boshuizerlaan 30 tot en met 34 te verwijderen, de rijbaan te herstellen en het herinrichten van het parkeerterrein achter de Vijf Meihal.

Werkzaamheden

De werkzaamheden aan de groenvakken en de rijbaan starten op maandag 17 februari en duren tot en met vrijdag 21 februari. Van maandag 24 februari tot en met vrijdag 6 maart wordt de parkeerplaats opnieuw ingericht. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid van omliggende woningen/panden

Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. Wij vragen om uw begrip en medewerking. De woningen met huisnummers 2 tot en met 28 zijn bereikbaar via de Telderskade (de paal wordt tijdelijk verwijderd).

Ophalen huisvuil

De vuilniswagen kan niet op de plekken komen waar de straat is opgebroken. U kunt uw afvalcontainer inleveren op een andere plek aanbieden.

Omgeving

Het werkterrein is is niet geschikt voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden, neem dan contact op met de uitvoerder van het aannemersbedrijf Sloos en Zoon B.V., Dhr. H. Sloos 06 43879814.
Ook kunt u contact opnemen met de gemeente via 14 071 (van 8.30 tot 17.00 uur, keuze 4: woonomgeving) of vul het contactformulier in op www.leiden.nl/contact.

G. Franssen
Projectcoördinator