Tandkarper - herbestrating (2022-245)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden in de Tandkarper, die maandag 14 november starten. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Delen van de parkeervakken ter hoogte van de huisnummers 1 tot en met 9 zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Dit doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal vervangen we door nieuw.

Tegelijkertijd krijgen de bomen nieuwe grond. Wortelopdruk bij bomen is een teken dat er te weinig voeding in de grond zit. Rondom de boom zal de voedingsarme grond worden weggezogen en nieuwe voedzame grond worden aangebracht. Naast het wisselen van grond kunnen er mogelijk ook wortels worden gesnoeid. De verwijdering van de wortels veroorzaakt geen schade aan de boom. Door de nieuwe grond  zal de boom dieper in de grond nieuwe wortels maken, zodat in de toekomst wortelopdruk voorkomen wordt.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 14 november. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 25 november. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden (tussen 7.00-16.00 uur) kan er hinder zijn, maar uw woning blijft bereikbaar. Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

Parkeren

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren?

Vragen?

Hebt u vragen over deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Hebt u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry

Projectcoördinator Cluster Beheer