Tacitusstraat - renovatie speelplek (2020-255)

In maart van dit jaar heeft de gemeente het speeltoestel in de Tacitusstraatstraat om veiligheidsredenen verwijderd. Hierbij sturen wij u een voorstel voor het plaatsen van een nieuw speeltoestel.

Inspraak

De gemeente Leiden het belangrijk dat bewoners betrokken zijn bij de plannen voor speelplekken bij u in de buurt. Zo zorgen we dat het nieuwe toestel goed aansluit bij de wensen van u en uw kinderen. Om deze reden willen wij u vragen welk type toestel jullie het meest aanspreekt.

Hoe werkt het?

Wilt u meebeslissen? Stuur dan voor 5 juli een contactformulier t.a.v. A. van de Sande met jullie voorkeur. Let op: wij nemen reacties alleen mee als deze betrekking hebben op het toekomstige speeltoestel. Alle stemmen worden geteld waarna het toestel met de meeste stemmen geplaatst gaat worden. Via een bewonersbrief informeren we u welk speeltoestel geplaatst wordt. We streven naar uitvoering in augustus.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 of stel uw vraag via het contactformulier.

Annabel van de Sande
Projectvoorbereider Groen en Spelen