Tacitusstraat - keuze speeltoestel en uitvoering plein (2020-381)

In juni van dit jaar stuurden wij u een brief over het opknappen van de speelplek bij u in de buurt. Het is brief met kenmerk 2020-255, terug te lezen op www.leiden.nl/bewonersbrieven.
Hierop hebben wij diverse reacties ontvangen.

Inspraak

Aan de hand van de inspraak is de keuze gevallen op het speeltoestel met een glijbaan en een glijstang.
De vraag is gesteld of er ook een makkelijk trapje kan worden toegevoegd. Er is voor dit toestel echter geen trapje beschikbaar, wel zit er een schuin oploopelement aan de achterzijde. Dit is niet geschikt voor de allerkleinsten.

Uitvoering

Vanaf woensdag 11 november 2020 wordt het plan uitgevoerd. Dit duurt ongeveer 2 à 3 werkdagen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de uitvoering iets worden opgeschoven, u krijgt hier geen nieuwe brief over.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?
Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Marja de Mooij, tel. (071) 516 7613 of via m.de.mooij@leiden.nl.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Ton den Dulk
Projectcoördinator Water en Spelen
Cluster Beheer