‘t Galjoen - Feestelijke opening pleintje bij project 't Galjoen (2023-291)

Als inwoner van de Zeeheldenbuurt willen wij u graag uitnodigen voor de feestelijke opening van het pleintje op de hoek van de Oosterdwarsstraat en Oosterstraat. Deze opening vindt plaats op 20 november om 15.00 uur.

Begin dit jaar heeft VINK bouw de werkzaamheden aan de 11 woningen succesvol afgerond. De bewoners wonen nu al weer bijna een jaar in de Zeeheldenbuurt. Na de woningen is ook het aangrenzende pleintje opnieuw ingericht. Het pleintje is voor en door de buurt ontworpen. Een plek voor jong en oud om elkaar te ontmoeten, midden in het groen.

Op 20 november bent u vanaf 15.00 uur welkom voor de opening van het pleintje onder het genot van een hapje en drankje. Wethouder Julius Terpstra opent om 15.30 uur officieel het pleintje. U hoeft zich niet aan te melden voor de opening van het pleintje.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over de bijeenkomst, dan kunt u met de gemeente contact op nemen via het telefoon nummer: 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00 uur -17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact..

Met vriendelijke groet,

Namens de gemeente Leiden,

Maarten van Groenigen
Projectmanager

Namens Vink Bouw,

Eric Amory
Projectmanager

Gemeente Leiden en Van der Vorm Vastgoed Groep