Sumatrastraat - onderhoud asfalt (2021-091)

Op dinsdag 6 april voert de gemeente op verschillende plekken in de stad werkzaamheden uit aan het asfalt. De gaten en onevenheden in het asfalt worden tijdens deze ronde gerepareerd. Ook op de Sumatrastraat, daarom wordt u met deze brief geinformeerd over de werkzaamheden in uw buurt.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden in de stad starten op dinsag 6 april om 19.30 uur en duren tot uiterlijk woensdag 7 april 06.00 uur. De werkzaamheden nemen per locatie enkele uren in beslag. Vanwege werkzaamheden op meerdere locaties in de stad, is niet precies aan te geven hoe laat bij u in de buurt wordt gewerkt.

Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast te beperken.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer

Directievoerder, Cluster Beheer