Struikelheide herbestrating (2023-061a)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Struikheide. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Delen van de rijbaan ter hoogte van huisnummer 1 tot en met 7 zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 3 april. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 7 april. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werktijden (09.00 uur -16.00 uur) is uw woning niet bereikbaar met de auto. Buiten de werktijden worden rijplaten neergelegd zodat uw woning met de auto bereikbaar is. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Parkeren

Tijdens de uitvoering zijn een paar parkeervakken niet bereikbaar. We gaan hier parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Vragen?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer