Storm Buysingstraat - werk aan groen 2020-331

Binnenkort start het herstellen van de groenstrook langs het hekwerk van  MBO Rijnland.  In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Groenvak wordt hersteld met nieuwe grond en beplanting

Tijdens de bouw van het nieuwe complex van MBO Rijnland moest de groenstrook vanwege het bouwterrein tijdelijk verwijderd worden. Nu het project is afgerond, kan de groenstrook worden voorzien van nieuwe grond en later in het jaar volgt ook nieuwe beplanting.

Werkzaamheden op 15 september 2020

De werkzaamheden worden uitgevoerd op dinsdag 15 september van 8.00 tot 15:30 uur We verwijderen de begroeide bovenlaag en vullen deze weer op met nieuwe grond.

De uitvoerong kan door slecht weer of onvoorziene omstandigheden langer duren dan gepland.

Uw woning blijft bereikbaar

Uw woning en de school blijven bereikbaar. Het kan voorkomen dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren. Wij vragen u om uw begrip en medewerking.

Parkeren

Om goed bij het groenvak te kunnen worden er parkeerverboden bij de benodigde parkeervakken geplaatst. Gedurende de duur van het werk worden ook een aantal parkeervakken gebruikt voor opslag van materiaal.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek voor kinderen zijn. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen.

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Sander de Jeu
Projectcoördinator Groen, Cluster Beheer