Stieltjesstraat e.o. - inname van de minicontainers

U beschikt al enige tijd over een pas die toegang biedt tot de ondergrondse containers voor restafval. Ook bent u nog in het bezit van een minicontainer voor huishoudelijk afval. Door de ingebruikname van de ondergrondse containers is deze minicontainer overbodig geworden.

Laatste ophaaldag

Op vrijdag 15 maart 2019 komt de gemeente de minicontainers voor huishoudelijk restafval voor het laatst legen. Wanneer u de minicontainer aan de straat laat staan wordt deze later die dag door het bedrijf Beek definitief ingenomen. Wij verzoeken u om de container donderdagavond aan te bieden op de bekende plek. Zo voorkomt u dat u vrijdag te laat bent.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief of heeft u geen pas voor de ondergrondse container gekregen? Neem dan contact op met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

De heer A. Erkoca
Cluster beheer