Stevenshofdreef - onderhoud asfalt (2020-285)

In de avond en nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juli voert de gemeente Leiden, op verschillende plekken in de stad, onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Schades en gaten in het asfalt worden gerepareerd. Met deze brief informeer ik u over de werkzaamheden.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden in de stad starten op donderdag 23 juli om 19.00 uur en duren tot vrijdagochtend 24 juli 06.00 uur. De werkzaamheden nemen per locatie enkele uren in beslag. Omdat er op meer plekken in de stad asfaltwerkzaamheden worden uitgevoerd, is niet precies aan te geven hoe laat bij u in de buurt wordt gewerkt. Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Heeft u  vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer

Directievoerder, Cluster Beheer