Stevenshof - werkzaamheden Dijkhofbrug

In de periode van 9 september tot en met 20 september worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Dijkhofbrug. Het betreft het vervangen van het brugdek.

Werkzaamheden

De brug wordt voor de werkzaamheden geheel afgesloten voor fietsers en voetgangers. Het huidige brugdek zal worden verwijderd waarna een nieuw brugdek wordt aangebracht.

Planning

De werkzaamheden worden op werkdagen dagelijks uitgevoerd tussen 09.00 en 15.00 uur. Aangezien de werkzaamheden boven de Stevenshofdreef worden uitgevoerd, zal gebruik worden gemaakt van één rijstrook op de Stevenshofdreef. Het verkeer zal worden geregeld door verkeersregelaars.

Overlast

De werkzaamheden kunnen geluidshinder geven in de directe omgeving. Fietsers en voetgangers worden omgeleid. Verkeer over de Stevenshofdreef kan enige hinder ondervinden. Om zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken, voeren wij de werkzaamheden uit buiten de spitsuren.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

H. van Kernebeek

Projectcoördinator

Gemeente Leiden

Cluster Beheer/ Team GWT