Sterzegge/Zandzegge - herberstrating (2023-045)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in uw wijk. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

In de Sterzegge zijn delen van de voetpaden aan onderhoud toe. In de Zandzegge zijn delen van de rijbaan, voetpaden en parkeervakken aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Dit doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal vervangen we door nieuw. 

Start werkzaamheden

In de Zandzegge starten we op maandag 6 maart tot en met woensdag 22 maart.

In de Sterzegge zijn er werkzaamheden vanaf donderdag 23 maart en vrijdag 24 maart. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkvlak afgesloten voor autoverkeer. Uw woning is niet bereikbaar met de auto. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Parkeren

Omdat de parkeervakken in de Zandzegge ook opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry

Projectcoördinator Cluster Beheer