Stationsplein - onderhoud asfalt (2020-341)

In de avond en nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 september voert de gemeente Leiden op verschillende plekken in de stad onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Schades worden gerepareerd en gaten in het asfalt worden opgevuld. Met deze brief informeer ik u over de werkzaamheden.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden in de stad starten op dinsdag 22 september om 19.00 uur en duren tot woensdagochtend 23 september 06.00 uur. De werkzaamheden nemen per locatie enkele uren in beslag. Omdat op meerdere locaties in de stad wordt gewerkt, is niet precies aan te geven hoe laat bij u in de buurt gewerkt wordt. In ieder geval starten de werkzaamheden bij u in de buurt, vanwege het openbaar busvervoer, niet eerder dan 02.00 uur.

De uitvoering kan door slecht weer of onvoorziene omstandigheden van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer