Stationsplein - onderhoud asfalt (2020-049)

In de avond en nacht van donderdag 13 februari op vrijdag 14 februari voert de gemeente Leiden op verschillende plekken in de stad werkzaamheden uit aan het asfalt. Ontstane schades en gaten in het asfalt worden tijdens deze ronde gerepareerd.
Met deze brief informeer ik u over de werkzaamheden in het asfalt van het Stationsplein.

Uitvoering werkzaamheden

Op twee plekken is het asfalt kapot. Een plek ligt er ter hoogte van de hoek Stationsplein en Stationsweg en een ter hoogte van de Aldi (waar het fietspad richting de Joop Walenkamptunnel gaat).

De werkzaamheden in de stad starten op donderdag 13 februari om 19.00 uur en duren tot vrijdagochtend 14 februari 06.00 uur. De werkzaamheden nemen per locatie enkele uren in beslag. Omdat op meerdere locaties in de stad wordt gewerkt, is niet precies aan te geven hoe laat bij u in de buurt gewerkt wordt. Vanwege de grote hoeveelheid bussen starten de werkzaamheden bij u in de buurt na 01.00 uur.
De uitvoering kan door slecht weer of onvoorziene omstandigheden van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen worden geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer