Stadsmolensluis - vervanging wegdek

Op vrijdag 7 juni 2019 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de brug Stadsmolensluis gelegen in de Zoeterwoudsesingel ter hoogte van huisnummer 50. Het betreft het vervangen van het wegdek op de brug en het herstel van de voegen die zich tussen de brug en de aansluiting met de rijweg bevinden.

Werkzaamheden

Het oude wegdek zal worden verwijderd waarna direct aansluitend een nieuw wegdek wordt aangebracht. Als laatste worden de witte strepen op het wegdek hersteld.

Planning

Op vrijdag 7 juni 2019 wordt om 7.00 uur begonnen met het verwijderen van het oude wegdek. Vervolgens wordt direct aansluitend het nieuwe wegdek aangebracht, waarna de voegen (de overgang van de weg naar de brug) worden hersteld. Deze werkzaamheden duren tot circa 18.00 uur.

Bereikbaarheid, overlast

De brug wordt voor de werkzaamheden geheel afgesloten voor het verkeer. De werkzaamheden kunnen geluidshinder geven in de directe omgeving. Het verkeer zal worden omgeleid middels bebording.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

H. van Kernebeek
Projectcoördinator Cluster Beheer